4.9/5

Maak kennis met Wouter, onze back-end specialist!

Geplaatst op 1 juni 2024 door Wouter

Maak kennis met Wouter Comello, onze Backend Developer bij Digidays!

Wouter's passie voor development heeft hem de afgelopen jaren laten groeien tot een uitstekende full-stack developer met meerdere jaren ervaring in backend development. Samen met Marius de Jong is Wouter de trotse medeoprichter van Digidays.

Wouter woont in het mooie Heerenveen, waar hij geniet van de gezelligheid met zijn twee katten. Tijdens het werk wordt hij het liefst begeleid door elektronische muziek - daar codeert hij namelijk het allerhardst op!

Benieuwd naar wat wij bij Digidays voor jou kunnen betekenen? Of heb je een nieuw project of samenwerking in gedachten?

Laatste blogs

Ook interessant

#headless #contentvulling #storyblok

5 tips die je helpen bij sneller content vullen in Storyblok

Contentvulling van een website kan best een grote klus zijn. Met deze 5 tips bespaar je tijd bij het vullen van de content in een Storyblok website.

#kennismaken #astro #front-end

Maak kennis met Marius, onze front-end specialist!

Marius heeft Communicatie en Multimedia Design (CMD) gestudeerd aan de Hanze Hogeschool en is al op jonge leeftijd begonnen met programmeren. Met een passie voor design en user interface, heeft hij jarenlange ervaring opgedaan bij een internetbureau als front-end developer.

#performance #storyblok #duurzaam #astro #headless

Waarom een headless Astro website een duurzame oplossing is

Ontdek hoe een headless Astro website bijdraagt aan duurzaamheid in webontwikkeling. Lees meer over de voordelen zoals lagere serverbelasting, snellere laadtijden en efficiƫnter gebruik van resources.