Onze cases - Waar samenwerking en expertise samenkomen

Bij Digidays is elk project een verhaal van samenwerking, innovatie en technische finesse. We streven naar perfectie en gaan altijd voor uitzonderlijke resultaten. Uitdagingen vertalen we naar kansen en ideeën zetten we om in realiteit. Onze cases tonen de diversiteit en creativiteit van ons werk. Lees meer over hoe we unieke digitale oplossingen voor onze klanten realiseren.

Uitgelichte projecten

Dakverkoelers

Web development, Storyblok CMS

Website Dakverkoelers

Dakverkoelers, gespecialiseerd in duurzame dakbedekking, had een moderne website nodig die hun commitment aan duurzaamheid en kwaliteit weerspiegelde. Het project omvatte de ontwikkeling van een interactieve, gebruiksvriendelijke site met een elegant design, aangeleverd door onze designpartner.

Met behulp van headless Storyblok en Astro-technologieën hebben we een snelle, responsieve en gemakkelijk te navigeren website gerealiseerd die de unieke voordelen van witte, reflecterende dakbedekking benadrukt.

Travyk Online Marketing

Web development, Storyblok CMS

Website Travyk

Travyk, een innovatief online marketingbureau gevestigd in Heerenveen, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te vernieuwen in lijn met hun recente rebranding en verhuizing naar een nieuw kantoor. Het doel was een website te creëren die hun uitgebreide diensten, klantcases, en branche-expertise op een aantrekkelijke en interactieve manier presenteerde.

In samenwerking met een designpartner hebben wij de technische uitwerking van Travyk's nieuwe website verzorgd. De site, gebouwd met headless Storyblok en Astro, bevat uitgebreide pagina's over diensten, oplossingen, cases, branches en een blog, alle verrijkt met verfijnde microanimaties.

Met behulp van Digidays is onze nieuwe website een perfecte weerspiegeling van ons vernieuwde merk. De technische expertise en naadloze samenwerking hebben geresulteerd in een site die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook rijk aan functies en vriendelijk voor de gebruikers.

Iwan Post, Eigenaar Travyk

Cleverboei

Web development, Storyblok CMS

Website Cleverboei

Cleverboei, een expert in computer- en netwerkbeveiliging voor het MKB, had een website nodig die hun professionaliteit en deskundigheid uitstraalde. In nauwe samenwerking met onze designpartner hebben we een krachtige landingspagina ontwikkeld die de diensten en kernwaarden van Cleverboei helder communiceert.

De website, gebouwd met Storyblok en Astro, biedt een veilige, informatieve en gebruikersvriendelijke ervaring, cruciaal voor een bedrijf gespecialiseerd in digitale beveiliging.

Two Fellows

Headless Storyblok website

Website Two Fellows

Two Fellows is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van webontwikkelingsbureaus om hun projecten winstgevender te maken. Ze hebben bijna tien jaar ervaring in het opzetten, uitbreiden en verkopen van softwarebedrijven, waardoor ze uniek gepositioneerd zijn om waardevol advies te bieden aan hun klanten.

Als technische partner kwamen wij in beeld om Two Fellows te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun online aanwezigheid. In samenwerking met Bureau Bont, dat het moderne ontwerp creëerde, hebben wij een krachtige onepager ontwikkeld.

Bureau Bont

Web development, Storyblok CMS

Website Bureau Bont

Bureau Bont is een gepassioneerd grafisch ontwerpbureau dat bedrijven helpt bij het creëren van doelgerichte merkidentiteiten. Gedreven door design streeft Bureau Bont naar het ontwikkelen van merken die streven naar betekenisvolle interacties met hun doelgroep.

Voor dit project heeft Bureau Bont zelf het ontwerp van de website gemaakt. Digidays trad op als technische partner en zette het ontwerp om in een gebruiksvriendelijke website met behulp van Storyblok en Nuxt 3. Ons team integreerde subtiele micro-animaties en overgangen om het ontwerp tot leven te brengen en een naadloze gebruikerservaring te bieden.

Wiersema Woningtaxaties

Web development, Storyblok CMS

Website Wiersema Woningtaxaties

Wiersema Woningtaxaties is een bedrijf gespecialiseerd in woningtaxaties. Na jarenlange ervaring in de makelaardij, besloot het bedrijf zich volledig te richten op het leveren van hoogwaardige taxatiediensten.

Om de overgang naar een exclusieve focus op taxatiediensten te markeren, had Wiersema Woningtaxaties een nieuwe online aanwezigheid nodig. De bestaande website, ooit ontworpen voor makelaardij, was niet langer geschikt om hun taxatiediensten te benadrukken en potentiële klanten te voorzien van de benodigde informatie.

Bakker Postma

Web development, Storyblok CMS

Website Bakker Postma

Bakker Postma is een toonaangevende specialist in keukens, badkamers, tegels en wellnessproducten, gevestigd in Leeuwarden. Met jarenlange ervaring bieden ze hoogwaardige oplossingen voor woningverbetering en interieurontwerp.

Bakker Postma stond voor het uitdaging van een verouderde website die niet langer hun hoogwaardige producten en diensten op een eigentijdse manier weergaf. Ze zochten naar een nieuwe online aanwezigheid die hun showroombezoekers kon vergroten en hun merk kon versterken.

Digidays heeft de brug geslagen tussen onze online marketing en technische uitvoering.

Travyk

Vertrouwd door klanten en partners

  • Travyk
  • Bureau Bont
  • Vitals
  • Verbintis
  • Storyblok
  • Noorderlink
  • Two Fellows
  • Cleverboei