Klantcase - Website Bakker Postma

Bakker Postma is een toonaangevende specialist in keukens, badkamers, tegels en wellnessproducten, gevestigd in Leeuwarden. Met jarenlange ervaring bieden ze hoogwaardige oplossingen voor woningverbetering en interieurontwerp.

Klant
Bakker Postma
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Bakker Postma stond voor het uitdaging van een verouderde website die niet langer hun hoogwaardige producten en diensten op een eigentijdse manier weergaf. Ze zochten naar een nieuwe online aanwezigheid die hun showroombezoekers kon vergroten en hun merk kon versterken.

De oplossing

Voor dit project hebben we samengewerkt met een getalenteerde webdesigner die het ontwerp heeft aangeleverd. Ons team heeft vervolgens de volledige technische ontwikkeling verzorgd met behulp van Storyblok en Nuxt.js. We hebben een gebruiksvriendelijke website gecreëerd die de prachtige producten en diensten van Bakker Postma op een aantrekkelijke manier presenteert. Belangrijker nog, we hebben de website geoptimaliseerd voor conversies door doelgerichte oproepen tot actie te implementeren die showroomafspraken aanmoedigen. De website fungeert als een effectief instrument om potentiële klanten aan te trekken en hen te inspireren om Bakker Postma's showroom te bezoeken.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Nuxt)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer