Klantcase - Website Bureau Bont

Bureau Bont is een gepassioneerd grafisch ontwerpbureau dat bedrijven helpt bij het creëren van doelgerichte merkidentiteiten. Gedreven door design streeft Bureau Bont naar het ontwikkelen van merken die streven naar betekenisvolle interacties met hun doelgroep.

Klant
Bureau Bont
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Bureau Bont, in een nauwe samenwerking met ons, zag de behoefte om hun online aanwezigheid te versterken en hun website naar een hoger niveau te tillen. Ze wilden een moderne, eigentijdse website die zowel hun ontwerpvaardigheden als hun brandingexpertise weerspiegelde.

De oplossing

Voor dit project heeft Bureau Bont zelf het ontwerp van de website gemaakt. Digidays trad op als technische partner en zette het ontwerp om in een gebruiksvriendelijke website met behulp van Storyblok en Nuxt 3. Ons team integreerde subtiele micro-animaties en overgangen om het ontwerp tot leven te brengen en een naadloze gebruikerservaring te bieden. Deze samenwerking resulteerde in een website die de visie van Bureau Bont weerspiegelt en hen in staat stelt hun creatieve merkidentiteitsdiensten effectief te presenteren aan potentiële klanten.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Astro)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer