Klantcase - Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Klant
Dakverkoelers
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Dakverkoelers wilde hun innovatieve dakbedekkingssystemen op een moderne en toegankelijke manier presenteren. Ze hadden een platform nodig dat hun toewijding aan duurzaamheid en de unieke voordelen van hun producten op een duidelijke en aantrekkelijke manier kon weergeven. Belangrijk was dat de site informatief was en de aandacht van de bezoeker trok, terwijl het complexe technische informatie eenvoudig en begrijpelijk maakte voor een brede doelgroep.

De oplossing

In nauwe samenwerking met onze designpartner hebben we een strakke, moderne website ontworpen en ontwikkeld met behulp van headless Storyblok en Astro-technologieën. De website kenmerkt zich door snelle laadtijden, een intuïtieve navigatie en een aantrekkelijk design dat de essentie van Dakverkoelers weerspiegelt. We hebben interactieve elementen en educatieve inhoud geïntegreerd om de voordelen van witte dakbedekking te benadrukken. De site biedt uitgebreide informatie over de producten en diensten van Dakverkoelers en maakt gebruik van SEO-geoptimaliseerde content om een breder publiek te bereiken.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Astro)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer

Website Cleverboei

Ontwikkeling van een veilige, gebruiksvriendelijke headless website voor Cleverboei, gespecialiseerd in MKB netwerkbeveiliging.

Lees meer