Klantcase - Website Wiersema Woningtaxaties

Wiersema Woningtaxaties is een bedrijf gespecialiseerd in woningtaxaties. Na jarenlange ervaring in de makelaardij, besloot het bedrijf zich volledig te richten op het leveren van hoogwaardige taxatiediensten.

Klant
Wiersema Woningtaxaties
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Om de overgang naar een exclusieve focus op taxatiediensten te markeren, had Wiersema Woningtaxaties een nieuwe online aanwezigheid nodig. De bestaande website, ooit ontworpen voor makelaardij, was niet langer geschikt om hun taxatiediensten te benadrukken en potentiële klanten te voorzien van de benodigde informatie.

De oplossing

We hebben een op maat gemaakte website ontworpen die naadloos aansluit op hun nieuwe zakelijke koers. Een van de belangrijkste kenmerken van de website is een geïntegreerde aanvraagmodule, waarmee zowel particulieren als bedrijven snel en eenvoudig een taxatieaanvraag kunnen indienen. De website is geoptimaliseerd voor conversies, met de nadruk op het stimuleren van taxatieaanvragen. Bovendien heeft de nieuwe website een professionele uitstraling gekregen om het vertrouwen van klanten te versterken.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Nuxt)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer