Klantcase - Website Cleverboei

Ontwikkeling van een veilige, gebruiksvriendelijke headless website voor Cleverboei, gespecialiseerd in MKB netwerkbeveiliging.

Klant
Cleverboei
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Cleverboei had een effectieve online aanwezigheid nodig die hun expertise in MKB netwerkbeveiliging toonde. Het was cruciaal om een website te hebben die vertrouwen wekte en tegelijkertijd duidelijk en informatief was voor MKB-ondernemers. De uitdaging lag in het creëren van een evenwicht tussen technische informatie en toegankelijkheid, waardoor potentiële klanten de waarde van Cleverboei's diensten gemakkelijk konden begrijpen en vertrouwen konden opbouwen in hun aanpak.

De oplossing

Ons team ontwikkelde een professionele en veilige website die de identiteit en expertise van Cleverboei belicht. Door gebruik te maken van headless CMS en moderne webtechnologieën creëerden we een gestroomlijnde en interactieve gebruikerservaring. De site legt nadruk op Cleverboei's diensten, hun benadering van netwerkbeveiliging en biedt inzicht in hun werkwijze. We hebben gezorgd voor een duidelijke structuur en navigatie, waardoor bezoekers eenvoudig toegang hebben tot essentiële informatie en contact kunnen opnemen. De website onderstreept het belang van veilig ondernemen in de digitale wereld en positioneert Cleverboei als een betrouwbare partner voor MKB netwerkbeveiliging.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Astro)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer