Klantcase - Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Klant
Travyk Online Marketing
Jaar
Diensten
Web development, Storyblok CMS

Het probleem

Travyk's oude website voldeed niet meer aan de huidige eisen van hun groeiende en dynamische bedrijf. Met een recente rebranding en een nieuw pand was het essentieel om een website te hebben die deze veranderingen weerspiegelde en hun uitgebreide diensten en expertise in de online marketingsector op een effectieve manier presenteerde.

De oplossing

We hebben een geavanceerde, headless website ontwikkeld die perfect aansluit bij het vernieuwde imago van Travyk. De integratie van onze headless Google Reviews koppeling zorgt ervoor dat klantbeoordelingen automatisch op de site worden weergegeven, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid en transparantie. De toevoeging van subtiele microanimaties brengt het design tot leven en biedt een boeiende gebruikerservaring. Deze technische innovaties, gecombineerd met een strakke en moderne layout, resulteren in een website die niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk is, maar ook de essentie van Travyk als een toonaangevend online marketingbureau uitstraalt.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Astro)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO
  • Google Reviews koppeling

Met behulp van Digidays is onze nieuwe website een perfecte weerspiegeling van ons vernieuwde merk. De technische expertise en naadloze samenwerking hebben geresulteerd in een site die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook rijk aan functies en vriendelijk voor de gebruikers.

Iwan Post
Eigenaar

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Cleverboei

Ontwikkeling van een veilige, gebruiksvriendelijke headless website voor Cleverboei, gespecialiseerd in MKB netwerkbeveiliging.

Lees meer