Klantcase - Website Two Fellows

Two Fellows is een consultancybedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van webontwikkelingsbureaus om hun projecten winstgevender te maken. Ze hebben bijna tien jaar ervaring in het opzetten, uitbreiden en verkopen van softwarebedrijven, waardoor ze uniek gepositioneerd zijn om waardevol advies te bieden aan hun klanten.

Klant
Two Fellows
Jaar
Diensten
Headless Storyblok website

Het probleem

Two Fellows stond voor een uitdaging als consultancybedrijf. Hoewel ze waardevolle expertise hadden om webontwikkelingsbureaus te helpen, hadden ze een behoefte aan een online aanwezigheid die hun diensten en capaciteiten effectief kon communiceren. Ze zochten naar een manier om hun unieke waardepropositie over te brengen en potentiële klanten aan te trekken.

De oplossing

Als technische partner kwamen wij in beeld om Two Fellows te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun online aanwezigheid. In samenwerking met Bureau Bont, dat het moderne ontwerp creëerde, hebben wij een krachtige onepager ontwikkeld. Deze website weerspiegelt de moderne uitstraling van het bedrijf en bevat indrukwekkende micro-animaties om de aandacht van bezoekers te trekken. Met behulp van Storyblok en Nuxt hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp naadloos werd geïmplementeerd, waardoor Two Fellows nu een effectieve online vertegenwoordiging heeft om hun waardepropositie te delen en nieuwe klanten aan te trekken.

Wat we hebben gedaan

  • Webdevelopment (Astro)
  • Storyblok CMS
  • Technische SEO

Bekijk meer cases

Website Dakverkoelers

Een geavanceerde, headless website ontwikkeld voor Dakverkoelers, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en technische efficiëntie.

Lees meer

Website Travyk

Een dynamische, headless website voor Travyk, een vooraanstaand online marketingbureau, met geavanceerde functies en microanimaties.

Lees meer